Siirry suoraan sisältöön

Blogi

Blogi on paikka joka sisältää postauksia. Millaisia postauksia riippuu täysin kirjoittajasta. Joskus kirjoitukset kertovat elämästä, toiset kirjoitukset taas opettavat ja kolmannet sisältävät pohdintoja vaikka maailman menosta.

Blogieja on juuri niin monta erilaista kuin on kirjoittajiakin. Vaikka samanlaisiin katekorioihin voi luokitella erinäisiä blogeja teemojen mukaan on jokaisessa blogissa erilainen ääni joka kertoo asiaa.

Blogin kirjoittaminenkin on monelle eri asioista kumpuava tarve. Jotkut tarvitsevat paikan kirjoittaa päiväkirjaansa, toiset tuovat esille yritystään, joillakin on intohimo kirjoittaa harrastuksistaan ja paljon muuta.

Itse kirjoitan terveydestä ja hyvinvoinnista. Tarkemmin sanottuna siitä, miten nykypäivän ruoka on vaikuttanut meidän elimistöömme. Tämä tarve kirjoittaa aiheesta kumpuaa sydämen palosta auttaa muita pitämään hyvää huolta terveydestään ja voimaan paremmin.

Blogi on suosittu myös lukijoiden keskuudessa. Monet haluavat kuluttaa aikaansa ja saada tietoa erinäisiä blogeja lukien. Jotkut haluavat oppia, joitakin kiinnostaa miten toisen elämässä menee ja joskus ihmiset haluavat opiskella blogin tarjoamaa tietoa.

Kuten blogin kirjoittajiakin, niin myös blogin lukijoitakin on laidasta laitaan. Blogin lukeminen on trendikästä ja hyvin yleistä nykyään. Monella on tietyt bloggaajat ja blogit joita seuraa säännöllisesti. Blogien yhteyteen bloggaaja monesti kerää sähköpostilistaa, jonne blogin lukija voi liittyä saadakseen ensimmäisenä tietoa kun seuraava blogi julkaistaan.

Monesti näissä viikkokirjeissä saa myös ylimääräistä tietoa, joilla annetaan lisäarvoa viikkokirjeen tilaajalle. Se voi olla infoa, jota tarjotaan vain viikkokirjeen lukijoille tai vaikka tiedoite tulevasta webinaarista taikka verkkokurssista.

Blogi tarjoaa lukijalleen vähintään ajanvietettä tänä hyvinkin informatiivisena aikana. Kaikille, jotka haluavat kirjoittaa blogia on myös lukijoita. Blogin kirjoittajan pitää vain tehdä itsensä näkyväksi lukijoiden löytymiseksi. Se onkin sitten vallan eri kirjoituksen aihe. Kirjoitan siitä toisen aiheen yhteydessä.