Siirry suoraan sisältöön

Terveyden sanansaattaja

Terveyden sanansaattaja aiheiset postaukset ovat Terveisin terveytesi toisena pää kategoriana kertoen hyvinvointiyrittäjyyden teemoissa erilaisia aiheita. Pää asiassa kerron näissä postauksissa miten pystyt tekemään itsellesi hyvinvointiyrittäjän uran tyhjästä.

Tyhjästä minäkin olen joulukuussa 2019 aloittanut ja nyt olen luonut itselleni jo kattavan konseptin. Brändäyskin on jo pitkällä. Keskityn postauksissa muun muassa eri tapoihin miten lähteä yrittäjäksi kuten bloggaaminen, tubettaminen, podcastaaminen ja monta muuta.

Ei ole vain yhtä tapaa tehdä hyvinvointiyritystä. Tärkein on se, että aloittaa jos se on kutsumuksesi. Postauksissani kerron omasta matkastani amatööristä ammattilaiseksi ja vahvan brändin omaavaksi asiantuntijaksi. Kerron näkemyksiä miten kannattaa aloittaa, mihin kiinnittää huomiota sekä millaisia ohjelmistoja käytän.

Tietenkin kaiken takana on esimerkiksi blogin kaupallistaminen. Eihän mitään toimintaa kannata tehdä, mikäli yritys ei siitä saa lopulta rahaa. Yritystoiminnan tarkoitus on tuottaa jatkuvasti yrittäjälle rahaa ja mikäs olisi sen parempaa kuin tehdä tuloista semi automaattisia.

Semi on automaattisen edessä sen vuoksi, että vaikka saisit kaiken automatisoitua prosessissa, niin sinun pitää myös markkinoida itseäsi tai et saavuta mitenkään riittävää kassavirtaa itsellesi. Silti automatisointi on kaiken avain.

Ei ole järkeä vaihtaa aina aikaa suoraan rahaan vaan kun teet automatisointeja, jotka toimivat markkinoinnin avulla vapautat aikaasi mihin ikinä sitä haluatkin käyttää.

Mihin itse tähtään yritystoiminnallani?

Itse haluan saada 100 000€/kk tuloja 5 vuoden tavoitteena. Tällä saan vihdoin sellaisen elämäntyylin, josta olen haaveillut jo vuosia. Se antaisi perheellemme taloudellisen vapauden tai riippumattomuuden. Helppoa tuohon pääseminen ei ole, mutta lopulta kaiken työskentelyn jäkeen se palkitsee itse itsensä.

Kunnianhimoisena tekijänä en tietenkään tyydy 100 000€ tuloihin vaan tavoitteet kasvavat sitä mukaan kuin niitä saavutetaan. Eihän se muuten olisi niin hauskaa. Ja kyllä, sanoin hauskaa. Sitähän rahan tekeminen yritystoiminnassa pitäisi olla. Jos sinulla ei ole hauskaa tehdessäsi työtäsi, niin olisi sama kuin takoisit päätäsi seinään päivittäin.

Minä en usko yhden tulon virtaan vaan aion rakentaa tulovirtani 7 erilaisesta lähteestä:

  • Edustamistani lisäravinteista kotimaassa ja kansainvälisesti
  • Blogista affiliate tuloina kotimaassa ja kansainvälisesti
  • YouTube kanavastani affiliate- ja mainostuloina kotimaassa ja kansainvälisesti
  • Ravitsemusneuvontana kotimaassa ja kansainvälisesti
  • Verkkokurssien ja e-kirjojen myymisestä kotimaassa ja kansainvälisesti
  • Hyvinvointiyrittäjien valmentamista kotimaassa ja kansainvälisesti
  • Viimeisenä mutta ei vähäisempänä sijoittamisesta

Kaikki tekevät niin kuin haluavat. Itse tykkään aloittaa suuresti heti alusta vaikkakaan en suosittele sitä muille. Uskon, että Terveyden sanansaattaja voisi olla myös sinua varten. Varaa aika, niin keskustellaan lisää aiheesta.

Tärkeintä on auttaa itseäsi ja muita pysymään terveenä niin voit auttaa enemmän

Tärkeintä on auttaa kaikkia pysymään terveenä

Tärkeintä on auttaa kaikkia pysymään terveenä. Varsinkin nykyään, kun ympärillämme pyörii arviolta noin 140 eri virusta, korona vain yhtenä niistä, niin edellä olevaa ruokavaliota on tärkeää pitää yllä, jotta saat pidettyä elimistösi normaalitilan. Normaalitilan saavutettuasi myös vastuskykysi eli immuunipuolustuksesi on parhaimmillasi ja riskit sairastua laskevat huomattavasti.