Siirry suoraan sisältöön

Miksi lähdin kirjoittamaan blogia, rullaa sivulla alas asti ja lue lisää!

Uutta

Viimeisimmät

Huipulla

Suosituimmat

Terveisin Terveytesi -blogista voit lukea seuraavaa:

Terveisin terveytesi keskittyy käymään läpi terveyteen liittyviä asioita ja Terveyden sanansaattaja puolestaan kertoo yrittämisestä terveysalalla. Tarjoan sinulle siis opintomatkan ja mahdollisuuden tienata siinä sivussa. Olet tervetullut lukemaan blogiani ja katsomaan YouTube kanavaani

Mikä sai minut opiskelemaan terveyden ylläpitoa laajemmin? Olen itse hyvin allerginen eri ruoka-aineille. Minulla on tällä hetkellä 62 ruoka-aineallergiaa, joista pahimmista voin mainita maito-proteiini, kanamunaproteiini, soijaproteiini, tomaatti. Allergiani keskittyvät pääsääntöisesti proteiinipitoisiin raaka-aineisiin. Lisäksi tupakanpolton lopettaminen, siitä muutaman kuukauden päästä alkanut raskaus sekä reilun vuoden imettäminen on jättänyt kehoon oman taakkansa.

Elämäntapamuutoksien ansiosta en nykyään allergisoidu 34 raaka-aineesta, joista ennen tuli esimerkiksi ihottumaa, hiusten lähtöä tai vatsakipuja ynnä muita. Päivitän tätä tietoa täällä, jotta sinä rakas lukijani saisit ajankohtaista tietoa miten itse olen saanut parannettua oloani varmistamalla saavani riittävästi ravinteita. En siis ole joutunut luopumaan mistään vaan lisäsin ruokavalioon erinäisiä osioita kuten Omega 3 rasvahappoa, monipuolista kuitulisää sekä varmistan monen vitamiinin ja kivennäisaineen saantia päivittäin. Nämä jo riittävät parantamaan oloani. Saa vaan miettiä miten sitten käy, kun tuon muitakin ravinteita ravintooni mitä keho ei tuota enää samalla tavalla kuin nuorena tyttönä.

Miten eksyin tälle polulle?

Puoli vuotta sitten sain ystävältäni Lotalta terveyshaasteen, jonka innoittamana olen saanut parannettua oloani huomattavasti ja lievennettyä allergioitteni oireita, tekemällä hyvin pieniä muutoksia elämässäni. Tämä on motivoinut minua tutkimaan ruoan parantavia vaikutuksia. Ja samalla, kun itse niitä tutkin, niin haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua samoihin aiheisiin. Sinun ei välttämättä tarvitse lukea kaikkia tutkimuksia aiheista vaan löydät ne koostetusti täältä. Voit vinkata, jos haluat minun käsittelevän jotakin tiettyä aihetta. Minttika on syntynyt tästä innovaatiosta ja yritykseni päätavoitteena on jakaa terveyttä edistävää tietoa ja saamaan mahdollisimman montaa voimaan hyvin fyysisesti sekä taloudellisesti.

Oletko sinä valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti terveempää ja vauraampaa elämää? Ota mukava asento ja lue toki kirjoittamiani postauksia heti tämän tekstin alta. Olen kiitollinen kaikesta palautteesta, kehitys ehdotuksista ja tiedosta mitä sinä haluat lukea, joten laita viestiä rohkeasti tulemaan.