Siirry suoraan sisältöön

Uskalla unelmoida

Uskalla unelmoida

Sinulla on varmasti haaveita joita haluaisit toteuttaa. Joskus sisäiset pelkomme estävät meitä unelmoimasta. Pieni piru istuu olkapäällämme ja sanoo uskalla unelmoida, mutta unelmoi pienesti.

Minä kuitenkin rohkaisen sinua unelmoimaan suuresti ja kirjoittamaan unelmasi ylös. Itseasiassa kirjoita nyt tässä välissä 200 omaa unelmaasi ylös paperille. On todistettu, että kun on tehnyt unelmakartan paperista, ideoinut unelmia paperille tai muodostanut unelmasi tietokoneella aivosi alkaa automaattisesti pyrkimään niitä kohti. Tuottaahan sen ajatteleminen sinulle mielihyvää, joten toki aivot haluavat tukea sitä.

Itselläni oli unelma. Minulla itselläni ei suomalaiseen tapaan tyypillisesti ole ongelmia unelmoinnin kanssa. Uskalla unelmoida on kuitenkin hyvä motto. Takaisin asiaan. Olen siis jo vuosia miettinyt yritykseni perustamista ja passiivisten tulojen luomista.

Nyt yritystoimintani on perustettu ja paljon automatisoinnin pohjatöitä on jo tehtynä. Olen saanut myös ammattilaisten apua tämän rakentamiseen. Ihanalta on kuulostanut kun ammatikseen yrityksiä konsultoivat sanovat minun tehneen jo itsenäisesti paljon todella hyviä ratkaisuja. Nyt pitää vaan saada kaikki aloitetut projektit laitettua kasaan.

Saan paljon itselleni tukea, mutta osa on hyvin skeptinen tavoitteideni suhteen eivätkä tue niiden saavuttamisessa. Pitäisikin sanoa heille, että uskalla unelmoida. Se olisikin hyvä kun heilläkin alkaisi olla sellaisia unelmia, jotka saisivat nämä negatiivisimmatkin ihmiset työskentelemään haluamallaan tavalla tavoitteensa saavuttamiseksi.

Mistä sinä haaveilet?

Haluatko enemmän vapaata aikaa itsellesi ja perheellesi. Haluaisitko kenties oman talon velattomana, oman veneen, luksus lomamatkan, mökin ihanalta rannalta tai syödä ulkona enemmän? Haaveesi voi olla ihan mitä tahansa. Sen takia pyysin sinua kirjoittamaan omat 200 haavettasi vihkoon, koska tähän kelpuutetaan kaikki unelmat.

Myös ne olishan se kiva versiot ovat tärkeitä. Et arvosta niitä niin tärkeinä, mutta ne todennäköisesti ovat helpoimmin tavoitettavissa. Koska ajalla ei sinällään ole merkitystä voit tehdä itsellesi kuitenkin tavoitteita ajallisesti. Laita haaveeksi esimerkiksi, että näkä 50 haavetta 3 vuoden sisällä, nämä 50 haavetta tämän vuoden puolella ja niin edespäin.

Ei aikaakaan kun sinulla on jo monta raksia vihkossa toteutuneiden unelmien kohdalla. Älä kuitenkaan lopeta tähän. Voit jatkaa listaa loputtomiin. Oma listani on ainakin 400 unelmaa pitkä. Tavoitteita on paljon, mutta niin on tekojakin niitä kohti.