Siirry suoraan sisältöön

Terveisin terveytesi postaukset

Terveisin terveytesi postaukset – blogi terveydestä sinun hyväksesi

Terveisin terveytesi postaukset on kirjoittamani blogi, jonne postaan artikkeleita, joissa käytän tieteellistä pohjaa ja paljon luotettavia lähteitä. Lähteeni ovat pääsääntöisesti sähköisiä lähteitä, joita jokainen voi lukea halutessaan lisätietoa.

Teema blogissani on se, että miten nykypäivän ruoka on vaikuttanut meidän elimistöömme. Lisäksi kirjoitan toisinaan siitä, että miten hyvinvointialalla voi toimia yrittäjänä ja miten sillä voi luoda elannon itselleen.

Tarkoitukseni on käsitellä terveytemme perusasiat kattavasti eli omegat, vitamiinit, hivenaineet, kivennäisaineet, kuidut sekä paljon erilaisia raaka-aineita. Lisäksi kirjoitan paljon muuta sisältöä joihin ruoka ja terveys liittyvät.

Miksi sitten kirjoitan blogiani moni kysyy? Minulla sydämen palona on auttaa kaikkia voimaan hyvin, joten kun opiskelen uutta asiaa kirjoitan sen myös blogiini sinulle luettavaksesi.

Hyvä terveys kuuluu kaikille ja sinä olet terveytesi ansainnut. Jos et tiedä mitä sinun pitäisi huomioida, niin sinun on vaikea pitää itsestäsi sellaista huolta jota kehosi tarvitsee.

Onhan terveysaiheisia blogeja pilvin pimein joku voisi sanoa. Kyllä varmasti onkin, mutta Tiia Konttiselta oppimieni tietojen avulla tulen erottumaan massasta paremmin kuin muut kanssakirjoittajani.

Ei riitä, että kirjoittaa hyvästä aiheesta vaan pitää osata tuoda itseään esille ja varmistaa, että tulevaisuudessa myös lukijat löytävät sinut helpommin. Olen yrittänyt löytää säännöllisesti terveydestä ja ruuasta kertovia blogeja, mutta niitä ei oikein meinaa millään hakusanoilla löytyä.

Pitäisi tietää tarkalleen millä hakusanoilla etsii, mikä ei ole lukijan kannalta kovinkaan hyvä. Tämän vuoksi panostan sekä blogini sisältöön ja siinä samalla löydettävyyteen, jotta juuri sinä löydät kirjoittamani tekstin juuri silloin kuin sitä eniten tarvitset.

Toivottavasti tykkäät lukea terveydestä, koska blogini aiheet ovat yksinomaan juurikin siitä aiheesta. Kokoan blogiini selkokielellä kirjoitetun terveyskirjaston, josta voit ammentaa itsellesi lisää tietoa aina kuin sinusta vain siltä tuntuu.